shape
shape
Course Image
2 weeks. التدريب
مبتدئ2025/8/31 - 2025/9/11

رحلة لأستكشاف تكنولوجيا التخمر

المدربين

جابر عطية أبو زيد

جابر عطية أبو زيد

أستاذ مشارك باحث

معهد

معهد بحوث الهندسة الوراثية والتكنولوجيا الحيوية

القسم

موظفو قسم أبحاث المنتجات الحيوية الصيدلانية

الوصف

Introduction to fermentation technology o Microbial bioprocess o Enzymes and their industrial potential: A new era of bioprocessing o Molecular characterization and identification of microbial isolates o Gene expression for production of the microbial products o Upstream processing of fermentation technology o Optimization of the microbial production media using experimental designs o Design of the stirred tank bioreactor o Batch fermentation process o Downstream processing of fermentation technology o Protein purification using chromatography techniques o Characterization of final formulation of the microbial product o Safety assessments and bioactivity evaluations of final microbial product

ماذا ستتعلم؟

Building the scientific skills of under-graduate students about fermentation technology and helping them to work independently.

  • ▪ Facilitate the training of under-graduate students to apply the different techniques of fermentation technology.
  • fermentation technology.
الشهادة

متاح شهادة اجتياز التدريب

منهاج الدورة

.

  • .
  • .
Author Image

جابر عطية أبو زيد

العنوان: أستاذ مشارك باحث

الخبرة: 0 السنين

نبذه: قسم تطوير العمليات الحيوية، معهد بحوث الهندسة الوراثية والتكنولوجيا الحيوية، مدينة البحوث العلمية والتطبيقات التكنولوجية.